Diagnostika | Magic-Legacy
 
Slovenia

Diagnostika

magic diagnostics, magic legacy, white magic, ritual magic, magicDiagnostika v magiji.

Uspeh reševanja kakršne koli težke situacije je vedno odvisen od prepoznavanja vzrokov za njen nastanek. Neučinkovitost običajnih orodij za iskanje resnice povzroča zanimanje za alternativne metode.

Vsak resen stik z magijo se začne z diagnostiko. Diagnostika omogoča ugotoviti vir težav, določiti naravo in obseg negativnega vpliva, izbrati učinkovite načine, kako se jih znebiti, in tudi dobiti odgovore na številna druga vprašanja. Po njeni ravni boste takoj razumeli kdo je pred vami-laik ali pravi mojster.

Tarot karte, rune, nihalo – vedeževalci običajno uporabljajo tradicionalne tehnike, včasih jih kombinirajo, da dobijo podrobnejše odgovore. Delam samo po fotografiji.

Naročilo in plačilo.

Profesionalna diagnostika po fotografiji nima nič skupnega z nejasnimi napovedmi vedeževalk, zahteva veliko časa, koncentracije sil, se izvaja za plačilo. Njena cena in trajanje (od 40 minut) odvisna od zahtevnosti naloge/števila vprašanj.

Pomembno: znesek, ki ga plača naročnik za diagnostiko, se upošteva pri drugem morebitnem delu. Ta znesek se odšteje, kar diagnostiko dejansko naredi brezplačno.

Najpogostejše zahteve vključujejo preverjanje osebe na prisotnost čarovniških vplivov (zlo oko, ljubezenski urok, prekletstvo itd.). Za delo potrebujete svežo fotografijo, po možnosti selfi brez očal, pokrival in grafične obdelave. Ostalo je po dogovoru v osebnem dialogu.

Bolj natančno kot vsako vedeževanje. Moja diagnostika bo prepričala še zadnjega skeptika. Bom povedal podrobnosti, ki jih nihče drug ne more vedeti. Tisti, ki so mi že zaupali, se spominjajo občutkov, ki so jih doživeli. Ne bom vprašal podrobnosti, domneval, ugibal, ne bom ustrahoval s čarovništvom, preprosto bom razkril pravo stanje stvari. Kaj storiti naprej, je odvisno od vas. Nikomur ničesar ne vsiljujem. Nikoli.

Pri analizi situacije človeka me vodijo zaključki, pridobljeni v procesu moje diagnostike. Podatki, ki jih naročnik dobi od drugih oseb, nimajo vrednosti.

Rezultati.

Drug pomemben vidik je subjektivnost ocene diagnostičnih rezultatov. Mnogi se preprosto želijo prepričati, ali so njihova prepričanja resnična. Ko mi pošiljajo fotografije ljubljenih, nekateri pričakujejo, da bodo slišali lepo zgodbo, vendar prejmejo neprijetne odgovore: na primer o partnerjevi prevari in njegovi nagnjenosti k varanju. Drugi pripisujejo doživete stiske določenim posameznikom, vendar spoznajo, da oni sploh niso pravi krivci.

Ko ljudje prejmejo informacijo o resničnem stanju stvari, jo ne sprejmejo takoj. Pogosto seznanitev z njo spremlja nezaupanje, očitki in zahteve po dvojnem preverjanju. Treba je razumeti, da obračanje k magiji ne vključuje seanse s psihologom na udobnem kavču, temveč iskanje in sprejemanje resnice, ki je lahko zelo grenka. Podatke, ki jih prejmem, le posredujem naprej in ne bom nikogar zavajal. Vendar pa v večini primerov zadostuje objektivna ocena situacije – stranka se sama spomni in je pozorna na trenutke, ki potrjujejo predstavljena dejstva.

Potrebujete natančne odgovore? Kontaktirajte me, zagotavljam vam pozoren odnos in zaupnost.