Pravila | Magic-Legacy
 
Slovenia

Pravila

bela magija, pomoč maga, magijaDelo bom sprejel le, če bo naročnik izpolnjeval naslednje pogoje.

Vljudnost in medsebojno spoštovanje. To je osnovni temelj. V nasprotnem primeru se komunikacija takoj prekine. Prav tako si pridržujem pravico zavrniti pomoč brez obrazložitve.

Osebni sprejem preverjenih strank in tistih, ki so prišli po njihovih priporočilih. Prednostno je delo na daljavo (po fotografiji), prisotnost človeka ni potrebna. Pri analizi stanja me vodijo ugotovitve, pridobljeni med diagnostičnim postopkom. Podatki, ki jih naročnik prejme od drugih oseb, ob vsem dolžnem spoštovanju do njih, nimajo vrednosti.

Ključna navodila pošljem po e-pošti. Določene točke je mogoče razjasniti po telefonu, vendar nimam časa za stalno komunikacijo.

Jaz plačam, vi delate. Takšni ultimati so izključeni. Moj pristop predvideva delo s stranko. Na tak način, postopoma, situacija se izboljšuje. To je edina pot.

Zemljevidi, kristalna krogla, astrologija itd. Ne delam napovedi, samo diagnostiko po fotografiji. Prihodnost je odvisna od številnih spremenljivk, tudi najbolj izkušeni lahko predvidevajo le približno zaporedje dogodkov in ne jamčijo za točnost svojih napovedi. Potrebujete vedeževalko? Poiščite vedeževalko.

Moje stranke se zavezujejo, da bodo dosledno upoštevale navodila in priporočila, ki so jih dobili, da bodo ohranila skrivnost obredov, ki jih izvajajo same/ali izvedenih zanje. Klepetavost lahko vpliva na doseženi rezultat.

In ja, pomembna mi je iskrenost človeka in njegova osebna želja po spremembi.