Testimonials | Magic-Legacy
 
Magic

Testimonials

magic legacy, white magic, ritual magic, magicWhite magic practitioner main goals and objectives. What are they? Knowledge, power, own well-being? Each of us prioritizes ourselves. For me the most important things are people’s happiness and their gratitude. Speaking about the latter, I suggest you to read reviews of those who already accepted my help – not all, just some of them. No paid/fake testimonials, only real stories published with the clients permission.

Veronika, Slovenija

Se spirajo sledi gorja, jantarnimi solzami morja, ni ene solzice v očeh, naj angel tvoj ne joka več. Nasmehi skriva od ljudi, in vržen kralj s prestola, kdor svet upravlja, govori, sedaj stojijo v vrsti vsi.

Padajoče zvezde so Duhovi, poslani na Zemljo, da bi bili tukaj na tem svetu. Obstajajo zvezde, ki žarijo s posebno notranjo svetlobo, ki jo je mogoče videti na tisoče svetlobnih let daleč, morda celo iz drugih svetov. So kot dragoceni diamanti, ki se svetijo. To pa je velika redkost.

Kje začeti? Verjetno z alergije. Ja, ja, z njo se je vse začelo. Vse čisto banalno. Včasih se ljudje srečujejo na najbolj nenavaden način, tako se razvijajo okoliščine, niti usode se prepletajo in tvorijo neverjetno lep vzorec. Njegove niti so skoraj neopazne, le pozorno morate pogledati, in če živite na avtopilotu, ne boste opazili ničesar.

Človek nosi toliko bremena, kot ga lahko prenese. Včasih se zgodi, da je temna dediščina tako težka, da komaj hodiš. V takem trenutku postane nujno, da v sebi najdeš moč in greš lahko naprej. To je zelo težak in dolgotrajen proces, vendar je možen. Velikokrat sem si zastavila isto vprašanje. Zakaj človek podleže svojim številnim razvadam, v sebi vzklije zlo, ki ga uniči od znotraj in počasi zastruplja vse okoli? Izpod peresa kar same tečejo besede: živi tako, da ne prepuščaš zla.

Zato velja stokrat premisliti o posledicah, preden s pomočjo črne magije vzklijemo semena zla. Semena so majhna, a posledice so lahko izjemno velike za vso rodbino in za naslednje generacije. Navsezadnje lahko zlo klije skozi stoletja, uniči več kot eno življenje in ima škodljiv učinek na trenutno resničnost. Zlo je treba izkoreniniti.

Kako naj vso zahvalo jaz napišem v verze? Hvala, ker ste bili z menoj. Bom našla vse besede lepe, podpora vaša- dragocena je!

Mag Severjan skupaj z znanimi mojstri se je spopadel z zelo težko nalogo, ki je zahtevala veliko znanja, truda in potrpežljivosti. V vsakem težkem trenutku me je podpiral. Na svoje brezmejno veselje želim povedati, da na svetu še obstajajo ljudje, ki se iskreno trudijo, da bi bili boljši in bolj človeški. In to je dragocena lastnost v našem svetu, ki je preveč prepojen z lažmi.

Linda Cheng, USA

Sever, words fail to express the gratitude in my heart. You did find the true causes of my son’s health problems. During clinical examination l said which organs are need to be checked, doctor was very surprised, but in the end everything you said was correct. Thank you for such accurate diagnostics, it helped me and my son a lot.

Marjeta Š., Slovenija

Pišem otziv posebej za tiste, ki iščejo pravega maga na spletu. Imela sem resen problem v zvezi. Ko sem prišla v svet magije, sem ugotovila, da nisem edina, veliko je sotrpinov, ki so bili v težavah in so iskali pomoč. Vsi so naredili isto napako, zaupali prvemu oglasu, ki so ga prebrali, nato padli v kremplje prevaranta, ki je vzel denar, zaprašil možgane in izginil. Na žalost sem tudi jaz prehodila to pot. Ko sem dala precejšen znesek, sem izgubila pol leta, nikoli nisem prejela ničesar koristnega, odločila sem se, da magija ne obstaja. Bila je prevara. Nekega večera sem našla spletno stran Severjana, zavoljo zanimanja sem jo prebrala in v meni je nekaj preskočilo. Pisala sem mu, sprva sva se dolgo pogovarjala, bolje sem ga spoznala, razumela, počasi verjela, nato pa začela delati z njim. Kar želim povedati je, da mi je res pomagal in dobesedno v kratkem času, približno mesec dni. Zelo sem mu hvaležna za pomoč. Pozna svoj posel, zelo potrpežljiv, takten, pozoren, razumen, je podrobno odgovarjal na moja vprašanja. Včasih cinično, a s humorjem. Moje življenje se je izboljšalo zahvaljujoč njegovi spretnosti in talentu. Glavna stvar je, da zdaj verjamem, da je magija resnična, in res obstajajo sile, ki nam prinašajo dobro in zlo. Severjan, najlepša hvala za to znanje.

Sergey Novikov, Russia

I don’t like verbosity, so let me come straight to the point: I had an extremely difficult situation with business partners, wasted a lot of time and money. All the measures taken didn’t give any effect at all. With Sever’s help I almost solved the problem. For that I’m very grateful to him.

Olga B., Dubaj

Severjan, dober dan. Vodstvo mi je predlagalo, naj ostanem v Dubaju in delam tukaj. Dajo mi celo akontacijo za hipoteko. V moskovski pisarni se ne vidim več s temi obrazi, ampak tukaj delajo normalni ljudje. Vsi konkurenti, ki so se vmešavali, vtikali palice v kolesa, gredo domov ker niso prestali selekcije. Nocoj si bom zagotovo privoščila svečano večerjo. Super dan, dobre vibracije. Ostaja le še najti prijatelja, ki bo sorodna duša.

William Schneider, Germany

I’ll always remember what Sever did for me. He helped find a way out of a difficult family situation, which we couldn’t resolve for years. It’s priceless! I thank him so much for understanding, sensitivity and open heart.

Martina Z., Slovenija

Severjan, še enkrat se vam želim zahvaliti. Srčno. Hvala za pomoč, podporo, nasvete in odnos do ljudi v težavah. Zdaj me je sram, ko se spominjam svojega preveč čustvenega vedenja, kar se je takrat dogajalo, se mi je zdelo katastrofa, ne vem, kako bi lahko sama zdržala, a niste se obrnili stran, niste me pustili v težavah. Po dveh letih razmerja in nizu nerazumljivih prepirov se je moški razšel z mano, in to zelo težko. Mislila sem da je konec, nič več ne bo. Prijateljica mi je svetovala, naj se prijavim na diagnostiko k Severjanu. Ogledal si je situacijo in rekel, da se da popraviti. Kot se je izkazalo, naju so poskušali ločiti, so se vmešavali v naše življenje. Odvrnjena drug od drugega in med skrbjo za sina, službo, gospodinjskimi opravili res nisem opazila očitnih znakov vpliva nekoga drugega na najin odnos. Ne bom razkrila podrobnosti, neprijetno se je spominjati izkušnje, glavna stvar pa je rezultat: moški se je vrnil, iskreno prosil za odpuščanje, spet sva skupaj. Seveda ni vse popolno, a zdaj je prihodnost odvisna od naših lastnih odločitev. Kar želim povedati, če imate podobno situacijo, pišite, pokličite Severjana in se prepričajte sami. Poslušajte njegova priporočila, ne ponavljajte mojih napak – zmanjšajte čas, da ne boste narazen s svojimi najdražjimi.

Michael Sokolov, Russia

I had serious problems with work and relationships. Struggled with them for a long time, but nothing changed. That led to certain suspicions. I looked for help, found some wise people, spent large amount of money, but it was all for nothing. I didn’t give up and continued looking for a competent person. So I found Sever. He accurately described my issues and their real causes (personal thanks to my ex and her mother), helped to deal with them, well, not so quickly, but really efficiently. The black stripe in my life finally gone: situation has gradually improved. I still keep in touch with Sever for various questions. Already recommended his services to my close friends.

Andrej N., Slovenija

Vsi smo skeptiki, a le dokler ne postane vroče. Vedno sem imel velike predsodke do vprašanj vere, religije, še bolj pa magije, a dokaj dolgotrajna črna črta v življenju me je pripeljala do tega, da sem se najprej obrnil na cerkev, nato pa še na znane babice v našem mestu. Prvi poskusi reševanja problemov na ta način so bili neuspešni, rezultat je bil zelo šibak. Prijateljeva žena je izvedela za moje težave in mi svetovala, naj se obrnem na Severjana, ki je prej pomagal njeni sestri. Točno to sem naredil. Čeprav ne takoj, vendar se je situacija kardinalno spremenila, tako kot moji prejšnji pogledi. Nekaj ​​dobrega tam še vedno obstaja in čaka, da to dejstvo tudi sami sprejmemo in naredimo korak proti temu. Hvala Severjan. Lahko rečem, da sem z vašo pomočjo našel novo, mirnejše in bolj pozitivno življenje.

Chloe P., Canada

In my darkest hour Sever gave me new hope. His empathy warms the soul and fills the heart with happiness and confidence that our world still has such good people. He helped me to solve all troubles. These are not just words. He’s done so much for me. Can’t thank him enough.

Valerija M., Slovenija

Severjan, želim se vam zahvaliti, da ste jasno izpostavili konkretne težave, veliko pomagali meni in mojim otrokom. Ko sem bila v bolnišnici in rekla kateri organ je treba najprej pregledati, je bil zdravnik zelo presenečen. Vse, kar ste rekli je sovpadlo. Najlepša hvala, da ste lahko natančno določili problematično situacijo v življenju.

Eirik Christensen, Norway

I’m used to being independent, so I rarely ask for help. Recently my problems became overwhelming. I couldn’t solve them. Situation was getting worse week by week. I didn’t want to bother friends or relatives, so I decided to find it by myself. That’s how I found Sever. He helped me to identify the causes of my difficulties. Together we’ve dealt with all issues. Now my life is back to normal. I wasn’t a believer, now I am. Magic exists.

Alina F., Slovenija

Ne vem, kako naj najbolje začnem svojo zgodbo, gre za oceno in hvaležnost, zato bom rekla – Severjan, najlepša hvala. Vse dobre besede na tem svetu so zagotovo o vas. Lahko pripovedujem veliko in dolgo, a se bom naveličala tipkati, nekdo pa brati, zato bom napisala le glavno:

Prvič, pomagali ste mi, da po ločitvi v prvem zakonu nisem znorela in nisem zavila s prave poti. Zdaj sem spet srečna žena in mati.

Drugič, pomagali ste mi zanositi v drugem zakonu (brez operacij in zunajtelesne oploditve, kar so mi napovedali zdravniki) in roditi čudovito hčerko.

Tretjič, mojo mamo ste tolikokrat rešili pred srčnimi in nevrološkimi napadi. Ti napadi bili so zelo resni.

Četrtič, pomagali ste izboljšati finančno stanje.

Pomagali ste tudi pri izhodu iz poporodne depresije, obnovili čustveno ozadje mojega moža in mene, rešili problem z alkoholom pri sorodnikih. In to še ni vse – samo tisto, česar se v tem trenutku spomnim.

Ne poznam bolj sočutnih ljudi od vas, ne poznam nikogar s tako dobrimi nameni. Pravi strokovnjak. Ne vem, kako se imenujejo stvari, ki jih dela Severjan in kako točno pomaga ljudem, zame je glavni rezultat, ki pa je zmeraj pozitiven. Vedno ste podpirali, vedno pomagali, vedno pravilno ocenili situacijo in me napotili na pravo pot.

Hvala še enkrat!