Testimonials | Magic-Legacy
 
Magic

Testimonials

magic legacy, white magic, ritual magic, magicWhite magic practitioner main goals and objectives. What are they? Knowledge, power, own well-being? Each of us prioritizes ourselves. For me the most important things are people’s happiness and their gratitude. Speaking about the latter, I suggest you to read reviews of those who already accepted my help – not all, just some of them. No paid/fake testimonials, only real stories published with the clients permission.

Veronika, Slovenija

Se spirajo sledi gorja, jantarnimi solzami morja, ni ene solzice v očeh, naj angel tvoj ne joka več. Nasmehi skriva od ljudi, in vržen kralj s prestola, kdor svet upravlja, govori, sedaj stojijo v vrsti vsi.

Padajoče zvezde so Duhovi, poslani na Zemljo, da bi bili tukaj na tem svetu. Obstajajo zvezde, ki žarijo s posebno notranjo svetlobo, ki jo je mogoče videti na tisoče svetlobnih let daleč, morda celo iz drugih svetov. So kot dragoceni diamanti, ki se svetijo. To pa je velika redkost.

Kje začeti? Verjetno z alergije. Ja, ja, z njo se je vse začelo. Vse čisto banalno. Včasih se ljudje srečujejo na najbolj nenavaden način, tako se razvijajo okoliščine, niti usode se prepletajo in tvorijo neverjetno lep vzorec. Njegove niti so skoraj neopazne, le pozorno morate pogledati, in če živite na avtopilotu, ne boste opazili ničesar.

Človek nosi toliko bremena, kot ga lahko prenese. Včasih se zgodi, da je temna dediščina tako težka, da komaj hodiš. V takem trenutku postane nujno, da v sebi najdeš moč in greš lahko naprej. To je zelo težak in dolgotrajen proces, vendar je možen. Velikokrat sem si zastavila isto vprašanje. Zakaj človek podleže svojim številnim razvadam, v sebi vzklije zlo, ki ga uniči od znotraj in počasi zastruplja vse okoli? Izpod peresa kar same tečejo besede: živi tako, da ne prepuščaš zla.

Zato velja stokrat premisliti o posledicah, preden s pomočjo črne magije vzklijemo semena zla. Semena so majhna, a posledice so lahko izjemno velike za vso rodbino in za naslednje generacije. Navsezadnje lahko zlo klije skozi stoletja, uniči več kot eno življenje in ima škodljiv učinek na sedajnost. Zlo je treba izkoreniniti.

Kako naj vso zahvalo jaz napišem v verze? Hvala, ker ste bili z menoj. Bom našla vse besede lepe, podpora vaša- dragocena je!

Mag Severjan skupaj z znanimi mojstri se je spopadel z zelo težko nalogo, ki je zahtevala veliko znanja, truda in potrpežljivosti. V vsakem težkem trenutku me je podpiral. Na svoje brezmejno veselje želim povedati, da na svetu še obstajajo ljudje, ki se iskreno trudijo, da bi bili boljši in bolj človeški. In to je dragocena lastnost v našem svetu, ki je preveč prepojen z lažmi.

Mojca Š., Slovenija

Sever, pozdravljeni. Pišem vam pet mesecev kasneje. Vse, kar ste mi povedali, se je zgodilo. Bivši še vedno občasno piše nesmisle, si je od mene res želel le enkraten intimni odnos in nič drugega. Oseba, s katero sem mislila, da bova šla dlje, se je izkazala za drugačno. Ali sem bila jaz drugačna. Nisem bila več zaljubljena. Novi občutki so prišli po 4 mesecih (kot ste rekli). Do ušes sem se zaljubila v moškega, s katerim sva bila na vlaku na počitnicah. Kot da sem v viharju. Sever, v življenju si ne bi mislila, da je to mogoče! Zdaj sem sedela in brala najino dopisovanje. Presenečena ni prava beseda. In hvala vam. Ne vem, kako se je to zgodilo, ampak res ste prebrali mojo usodo.

Linda Cheng, USA

Sever, words fail to express the gratitude in my heart. You did find the true causes of my son’s health problems. During clinical examination l said which organs are need to be checked, doctor was very surprised, but in the end everything you said was correct. Thank you for such accurate diagnostics, it helped me and my son a lot.

Sandra Z., Slovenija

Sever, rada bi se vam zahvalila. Zahvaljujem se tudi usodi, da sem vas spoznala. Najlepša hvala, ker ste pomagali z sinom, zdaj se počuti odlično, začeli smo pozabljati, kako je biti bolan 2-krat na mesec. Tudi sama sem se spremenila in moje življenje se je začelo spreminjati! Za nas ste pravi čarovnik, obarvali ste nam življenje! Napisala bi veliko lepih besed, vendar vem, da je za vas pomembno bistvo, zato se zahvaljujemo za vaše delo in za to, kar ste naredili za nas.

Marjeta Š., Slovenija

Pišem otziv posebej za tiste, ki iščejo pravega maga na spletu. Imela sem resen problem v zvezi. Ko sem prišla v svet magije, sem ugotovila, da nisem edina, veliko je sotrpinov, ki so bili v težavah in so iskali pomoč. Vsi so naredili isto napako, zaupali prvemu oglasu, ki so ga prebrali, nato padli v kremplje prevaranta, ki je vzel denar, zaprašil možgane in izginil. Na žalost sem tudi jaz prehodila to pot. Ko sem dala precejšen znesek, sem izgubila pol leta, nikoli nisem prejela ničesar koristnega, odločila sem se, da magija ne obstaja. Bila je prevara. Nekega večera sem našla spletno stran Severjana, zavoljo zanimanja sem jo prebrala in v meni je nekaj preskočilo. Pisala sem mu, sprva sva se dolgo pogovarjala, bolje sem ga spoznala, razumela, počasi verjela, nato pa začela delati z njim. Kar želim povedati je, da mi je res pomagal in dobesedno v kratkem času, približno mesec dni. Zelo sem mu hvaležna za pomoč. Pozna svoj posel, zelo potrpežljiv, takten, pozoren, razumen, je podrobno odgovarjal na moja vprašanja. Včasih cinično, a s humorjem. Moje življenje se je izboljšalo zahvaljujoč njegovi spretnosti in talentu. Glavna stvar je, da zdaj verjamem, da je magija resnična, in res obstajajo sile, ki nam prinašajo dobro in zlo. Severjan, najlepša hvala za to znanje.

Tina M., Slovenija

Najlepša hvala za vašo pomoč in ker ste me usmerili v pravo smer! Končno sem lahko odločila kaj narediti in upam, da sem se našla. Uspeli ste me prepričati, da je poleg dela na sodišču v tem življenju še marsikaj zanimivega. Moje novo delo bo povezano le z resnično pomočjo ljudem, s čimer bom tudi sama zadovoljna.

Sergey Novikov, Russia

I don’t like verbosity, so let me come straight to the point: I had an extremely difficult situation with business partners, wasted a lot of time and money. All the measures taken didn’t give any effect at all. With Sever’s help I almost solved the problem. For that I’m very grateful to him.

Matjaž K., Slovenija

Obravnava je bila napeta. Zadnji sestanek je bil včeraj, sodnik je sprejel odločitev, s katero je bivšo ženo obvezal vrniti 30% denarja, ki mi ga je ukradla. Na začetku sem računal na 40-50%, glede na vse okoliščine primera in kako je potekalo, pa je tudi 30% zelo dobro. Hvala za vaše delo, res ste pomagali.

Žana M., Slovenija

Zame je to prvi otziv v življenju, zato ne sodite strogo. Že več kot dve leti brskam po internetu in iščem pomoč pri vedeževalcih, čarovnikih, jasnovidcih, vračih. Vsi so obljubljali, da bodo moža vrnili v družino, a brez uspeha. Koliko pa sem plačala za to, raje bom tiho. Vse obljube, da se kmalu vrne so bile zaman, a vseeno je bilo treba plačati neskončne odkupnine, dati denar za sveče, petelina in kdo ve kaj še. Nočni sprehodi po pokopališčih – ko se spomnim, trepetam kot šiba na vodi. Nekateri so vzeli honorar in me takoj odslovili. Nekdo bo rekel, da moški tega ni vreden, ampak takrat jaz ne bi mogla dihati brez njega. Toda življenje je teklo naprej in počasi sem se umirila. Mimogrede, vsi so govorili, da ima na sebi močan ljubezenski urok, ki ga je treba odstraniti, a ga nihče ni odstranil. Prijateljica mi je dala številko Severjana. Odločila sem se, da poskusim še zadnjič. Severjan je rekel, da to ni ljubezenski urok in da na možu sploh ni čarovništva. Bila sem zelo razburjena. Izkazalo se je, da je mož odšel zavestno ali pa Severjan ni videl ničesar. Potem mi je jasno opisal razloge za možev odhod, izpostavil podrobnosti, ki jih preprosto ni mogel vedeti, povedal vzroki za napačen odnos do njega. To je, milo rečeno, da sem bila šokirana. Poslušala sem Severjana in ga prosila za pomoč. Posledično sem spremenila odnos do sebe, do moža, do družine. Zdaj je pomembno samo to, da dva meseca kasneje se je mož vrnil! Sam od sebe! Seveda ne gre vse gladko, stare zamere še vedno spominjajo nase, a zdaj se oba trudiva spremeniti situacijo. Severjana priporočam vsem. Opozarjam, da nekateri stvari neprijetno slišati o sebi, čeprav je to čista resnica.

Marija K., Slovenija

Po vrnitvi od ljubice se je mož zelo spremenil. Glavno, da je nehal piti. Ne vem, kako dolgo bo zdržal, ampak je nehal. Dejstvo je, da ga alkohol ne vleče. Prej je imel izbruhe psihoze: če mu kaj ne gre, se zelo razjezi, vrže stvar proč, odide, molči, kadi 15 minut, nato vse mine. Takrat ga je bolje pustiti pri miru. Čutila sem, da z njim nekaj ni v redu, a nisem vedela, kam naj se obrnem, kupovala sem razne tablete in vitamine. Zdaj živi brez alkohola, ne razdražen, miren. Torej, ni zloben, prijazen, rad ima otroke, hišne ljubljenčke, nenehno dela na vrtu. Mogoče zdaj nama bo uspelo urediti odnos. Ljubice se ne spominja, jaz pa nimam očitkov, kot da nje nikoli ni bilo. Najlepša hvala za vaše delo in koristne nasvete, vrnili ste nam mirno življenje.

Olga B., Dubaj

Severjan, dober dan. Vodstvo mi je predlagalo, naj ostanem v Dubaju in delam tukaj. Dajo mi celo akontacijo za hipoteko. V moskovski pisarni se ne vidim več s temi obrazi, ampak tukaj delajo normalni ljudje. Vsi konkurenti, ki so se vmešavali, vtikali palice v kolesa, gredo domov ker niso prestali selekcije. Nocoj si bom zagotovo privoščila svečano večerjo. Super dan, dobre vibracije. Ostaja le še najti prijatelja, ki bo sorodna duša.

Ana N., Slovenija

Najlepša hvala za vašo analizo situacije. Če je prej obstajalo upanje za vrnitev fanta, mi je zdaj vse jasno. Nikoli ne bo z menoj. Po diagnostiki za možnosti uspešnega razmerja je postalo lažje na duši. Tančica pred očmi, metuljčki v trebuhu in rožnata očala pogosto otežijo trezno razmišljanje, a imate prav – skrajni čas je bil, da pustim preteklost, grem naprej, kar bom zdaj začela delati. Hvala tudi za vse nasvete. Čutim, da se bom obrnila na vas še večkrat.

William Schneider, Germany

I’ll always remember what Sever did for me. He helped find a way out of a difficult family situation, which we couldn’t resolve for years. It’s priceless! I thank him so much for understanding, sensitivity and open heart.

Martina Z., Slovenija

Severjan, še enkrat se vam želim zahvaliti. Srčno. Hvala za pomoč, podporo, nasvete in odnos do ljudi v težavah. Zdaj me je sram, ko se spominjam svojega preveč čustvenega vedenja, kar se je takrat dogajalo, se mi je zdelo katastrofa, ne vem, kako bi lahko sama zdržala, a niste se obrnili stran, niste me pustili v težavah. Po dveh letih razmerja in nizu nerazumljivih prepirov se je moški razšel z mano, in to zelo težko. Mislila sem da je konec, nič več ne bo. Prijateljica mi je svetovala, naj se prijavim na diagnostiko k Severjanu. Ogledal si je situacijo in rekel, da se da popraviti. Kot se je izkazalo, naju so poskušali ločiti, so se vmešavali v naše življenje. Odvrnjena drug od drugega in med skrbjo za sina, službo, gospodinjskimi opravili res nisem opazila očitnih znakov vpliva nekoga drugega na najin odnos. Ne bom razkrila podrobnosti, neprijetno se je spominjati izkušnje, glavna stvar pa je rezultat: moški se je vrnil, iskreno prosil za odpuščanje, spet sva skupaj. Seveda ni vse popolno, a zdaj je prihodnost odvisna od naših lastnih odločitev. Kar želim povedati, če imate podobno situacijo, pišite, pokličite Severjana in se prepričajte sami. Poslušajte njegova priporočila, ne ponavljajte mojih napak – zmanjšajte čas, da ne boste narazen s svojimi najdražjimi.

Michael Sokolov, Russia

I had serious problems with work and relationships. Struggled with them for a long time, but nothing changed. That led to certain suspicions. I looked for help, found some wise people, spent large amount of money, but it was all for nothing. I didn’t give up and continued looking for a competent person. So I found Sever. He accurately described my issues and their real causes (personal thanks to my ex and her mother), helped to deal with them, well, not so quickly, but really efficiently. The black stripe in my life finally gone: situation has gradually improved. I still keep in touch with Sever for various questions. Already recommended his services to my close friends.

Andrej N., Slovenija

Vsi smo skeptiki, a le dokler ne postane vroče. Vedno sem imel velike predsodke do vprašanj vere, religije, še bolj pa magije, a dokaj dolgotrajna črna črta v življenju me je pripeljala do tega, da sem se najprej obrnil na cerkev, nato pa še na znane babice v našem mestu. Prvi poskusi reševanja problemov na ta način so bili neuspešni, rezultat je bil zelo šibak. Prijateljeva žena je izvedela za moje težave in mi svetovala, naj se obrnem na Severjana, ki je prej pomagal njeni sestri. Točno to sem naredil. Čeprav ne takoj, vendar se je situacija kardinalno spremenila, tako kot moji prejšnji pogledi. Nekaj ​​dobrega tam še vedno obstaja in čaka, da to dejstvo tudi sami sprejmemo in naredimo korak proti temu. Hvala Severjan. Lahko rečem, da sem z vašo pomočjo našel novo, mirnejše in bolj pozitivno življenje.

Chloe P., Canada

In my darkest hour Sever gave me new hope. His empathy warms the soul and fills the heart with happiness and confidence that our world still has such good people. He helped me to solve all troubles. These are not just words. He’s done so much for me. Can’t thank him enough.

Valerija M., Slovenija

Severjan, želim se vam zahvaliti, da ste jasno izpostavili konkretne težave, veliko pomagali meni in mojim otrokom. Ko sem bila v bolnišnici in rekla kateri organ je treba najprej pregledati, je bil zdravnik zelo presenečen. Vse, kar ste rekli je sovpadlo. Najlepša hvala, da ste lahko natančno določili problematično situacijo v življenju.

Elka T., Slovenija

Bom povedala svojo zgodbo. Vedno sem verjela v nadnaravno, v magijo, da so med nami ljudje s pravimi sposobnostmi, le malo jih je, ne oglašujejo aktivno in ne obirajo tistih, ki pridejo k njim po pomoč. Med delom s Severom sem se lahko prepričala o pravilnosti tega. V moji družini so se pojavile resne težave, odnosi z možem so se začeli slabšati. Psiholog, pogovori in druge metode niso prinesle rezultatov. Mama mi je svetovala, naj grem k eni babici, tako sem tudi storila, stala je poleg ikon, šepetala, govorila, da bo kmalu bolje, a na koncu se ni nič ne spremenilo. Mož je govoril o ločitvi. Večkrat sem bila blizu tega, da bi se obrnila na znane ljudi, vendar sem vsakič prenehala. Njihove cene storitev so visoke in resnične ocene ljudi niso bile vse pozitivne. Še naprej sem iskala pomoč, našla sem spletno stran Severa in sem ga kontaktirala. Pogovor ni bil lahek, a objektiven. Razkril mi je izvor težav, povedal možne scenarije razvoja dogodkov. Odločila sem se sprejeti njegovo pomoč. Če pogledam nazaj, vidim, da je bila to prava izbira. Po mesecu dela so se odnosi z možem začeli spreminjati v pozitivno smer. Ne bom rekla, da je prišlo do drastičnih sprememb, ampak se je prikazal žarek upanja. Postopoma so težave začele prihajati na dan in dosledno so se začela reševati nakopičena vprašanja. O ločitvi ni več govora. Komunikacija se je opazno izboljšala, moj mož je spet začel skrbeti zame, posvečati mi pozornost in zdelo se mi je, da ga gledam z nove perspektive. Mislim, da je storjen pomemben korak k vzpostavitvi miru v družini, ostalo je bolj odvisno od nas. Izražam svojo hvaležnost Severu za pomoč. Kar je pomembno, preveč ni vzel, le znesek, ki je bil dogovorjen na samem začetku, nič dodatnega. Hvala za potrditev mojih prepričanj. Magija res obstaja, tako kot obstajajo tisti, ki ne služijo le denarja na žalosti nekoga drugega, ampak želijo pomagati. Imela sem veliko srečo, da sem našla prav takšno osebo.

Eirik Christensen, Norway

I’m used to being independent, so I rarely ask for help. Recently my problems became overwhelming. I couldn’t solve them. Situation was getting worse week by week. I didn’t want to bother friends or relatives, so I decided to find it by myself. That’s how I found Sever. He helped me to identify the causes of my difficulties. Together we’ve dealt with all issues. Now my life is back to normal. I wasn’t a believer, now I am. Magic exists.

Manca B., Slovenija

Naj vam povem svojo žalostno zgodbo. Imela sem čudne težave v odnosih. Nisem bila sama, okrog mene je bilo veliko fantov, nekateri so se celo ponudili, a ko sem privolila, so takoj izginili iz neznanih razlogov. Nato so se znova pojavili in prosili za odpuščanje. Ko sem oprostila, sem se soočila s ponavljanjem dogodkov. V začetku leta 2021 je enako storil fant, s katerim sem bila takrat že nekaj let. Sva se odločila za poroko. Potem pa je umrl fantov sorodnik, poroka je bila prestavljena in ko sva spet začela pogovarjati o tem, se je njegov boter ponesrečil in poroka je bila spet prestavljena. Ko sem spet fanta vprašala za poroko, se je odzval neprimerno, mene je krivil za svoje težave, da ne bo srečen z mano. Zelo sva se sprla, odšel je ter dolgo nisva bila v stiku. Potem se je vrnil in prosil za odpuščanje, menda, da se mu je zameglil um. Nato sva se pobotala, a v moji duši vseeno ni bilo miru. Sem razumela kako bi se to končalo. Hodila sem k babicam, vedeževalkam, ponavljale so eno in isto – krona celibata, treba jo je sneti, odliti z voskom, narediti nekaj drugega. Nisem opazila nobenih sprememb. Od bivših fantov samo en se je poročil, ostali so še vedno samski. Mislila sem, da bo drugače. Sem hodila v cerkev, prižigala sveče, molila, tako sem si želela družino, otroka. Nič se ni spremenilo. Sem dobila kontakt Severa, odločila sem se, da nimam česa izgubiti. Če bi želel samo denar, takoj bi ga zavrnila, ampak ni nič vprašal. Rekel je, da je krona, kot da bi bila opraskana, kot da bi jo poskušali odstraniti, a ni uspelo. Prosila sem ga za pomoč, čeprav ni bilo veliko upanja. Po opravljenem delu sem začutila lahkotnost, svežino, jasnost v mislih. In pred kratkim sem se poročila! Odločila sva se za poroko brez veličastnih praznovanj. Kako je to mogoče razložiti?! Ne vem in nočem izvedeti. Moj odnos z možem je dober, zaenkrat ni nobenih težav. Bivši fantje me ne nadlegujejo. Moja neskončna hvaležnost Severu, odprl mi je vrata v novo življenje. Resnično upam, da se bo rezultat ohranil. Verjamem v boljšo prihodnost. Najlepša hvala za vse.

Alina F., Slovenija

Ne vem, kako naj najbolje začnem svojo zgodbo, gre za oceno in hvaležnost, zato bom rekla – Severjan, najlepša hvala. Vse dobre besede na tem svetu so zagotovo o vas. Lahko pripovedujem veliko in dolgo, a se bom naveličala tipkati, nekdo pa brati, zato bom napisala le glavno:

Prvič, pomagali ste mi, da po ločitvi v prvem zakonu nisem znorela in nisem zavila s prave poti. Zdaj sem spet srečna žena in mati.

Drugič, pomagali ste mi zanositi v drugem zakonu (brez operacij in zunajtelesne oploditve, kar so mi napovedali zdravniki) in roditi čudovito hčerko.

Tretjič, mojo mamo ste tolikokrat rešili pred srčnimi in nevrološkimi napadi. Ti napadi bili so zelo resni.

Četrtič, pomagali ste izboljšati finančno stanje.

Pomagali ste tudi pri izhodu iz poporodne depresije, obnovili čustveno ozadje mojega moža in mene, rešili problem z alkoholom pri sorodnikih. In to še ni vse – samo tisto, česar se v tem trenutku spomnim.

Ne poznam bolj sočutnih ljudi od vas, ne poznam nikogar s tako dobrimi nameni. Pravi strokovnjak. Ne vem, kako se imenujejo stvari, ki jih dela Severjan in kako točno pomaga ljudem, zame je glavni rezultat, ki pa je zmeraj pozitiven. Vedno ste podpirali, vedno pomagali, vedno pravilno ocenili situacijo in me napotili na pravo pot.

Hvala še enkrat!