Zakaj jaz | Magic-Legacy
 
Slovenia

Zakaj jaz

bela magija, pomoč maga, magijaMagija obstaja. Zmeraj se najdejo tisti, ki jo bodo uporabljali v dobro ali slabo. K mojim prednikom so se obračali za pomoč z vprašanji, ki jih sami niso mogli rešiti. Nadaljujem njihovo delo. Že vrsto let pomagam ljudem v najtežjih situacijah.

Imate čudne težave? Uničene odnose, težave pri delu, konflikti v službi, ostro poslabšanje zdravja? Morda je to le črna črta, a če intuicija pravi drugače, bodimo pošteni. Naključij ni. Vedno obstaja vzrok. Skupaj bomo premagali vašo težavo.

Zakaj jaz?

To spletno mesto je glavna platforma za neposredno komunikacijo z mano. Se ne ženem za številom strank, nikogar ne prosim in ne prepričujem, naj me kontaktira. Moje stranke me najdejo same, ampak, da ignoriramo sodobno internetno tehnologijo, ni prava odločitev. V zadnjih 15 letih sem pomagal rešiti številne situacije, tudi tiste najbolj zapletene in težke. Delo z zapuščino prednikov ni moj edini življenjski dosežek, kar dokazujeta dve višji izobrazbi in nenehna želja po izpopolnjevanju znanja. Hkrati pa ne povzdigujem svojih sposobnosti, ampak preprosto mirno delam, kar znam in zmorem.

Pozor! Nikomur ne škodujem. Osebni sprejem samo za preverjene stranke. Prednost je delo na daljavo (po fotografiji), prisotnost osebe ni potrebna. Zaradi visoke zaposlenosti vsi pogovori potekajo samo preko moje pomočnice.

Magija se začenja z diagnostiko. Moja točna diagnostika presega vsako tradicionalno vedeževanje. Hkrati pa ne postavljam nepotrebnih vprašanj, ne predvidevam in ne ugibam, ampak jasno opišem, kaj se dogaja. Vsi ne marajo slišati resnice o sebi in svojih bližnjih, a prav v njej se pogosto skriva ključ do reševanja težav.

Ne izkoriščam tujo žalost.

Ne dajem praznih obljub in ne izgubljam časa za neučinkovite metode.

Vaš spol, rasa, lokacija, pri magiji niso pomembni. Vzajemno spoštovanje, spodobnost, odgovornost so zame glavna načela.

Ugodna cena za delo, cena se obravnava le enkrat (glede na rezultate diagnostike) in ostane nespremenjena, brez dodatnih plačil.

Po prejemu plačila delam striktno, dokler ne dosežem želenega rezultata. Na prispele prošnje odgovarjam upoštevajoč trenutno zaposlenost.

Moje delo ne zagotavlja takojšnjih rezultatov, ampak vključuje pozoren pristop do človeka, sodelovanje in postopno izboljšanje njegovega stanja. Pogosto je stranka sposobna rešiti težave sama, takrat je moj poseg omejen na posvetovanje, zagotavljanje potrebnih informacij in spremljanje izvajanja.